O Nama – Ortodont u centru Zagreba dr. Domina Reljanović Protega

ISKUSNI TIM STRUČNJAKA

Vaše zdravlje i lijep osmijeh su naša misija

Kada je u pitanju Vaš prekrasan osmijeh, nema mjesta kompromisima. Ordinacija dentalne medicine za ortodonciju dr. Domina Reljanović Protega je renomirana ortodontska ordinacija smještena u samom srcu Zagreba, koja nudi vrhunsku ortodontsku njegu prilagođenu individualnim potrebama svakog pacijenta. Naš stručni tim predanih ortodonata koristi najnovije tehnike i tehnologiju kako bismo Vam osigurali zdrav i lijep osmijeh koji zaslužujete.

VAŠA DOKTORICA

Doktorica dentalne medicine i specijalist njene najljepše grane – ORTODONCIJE

Rođena je 12.09.1978 god. u Vinkovcima gdje je završila osnovnu i srednju školu (prirodoslovno-matematičku gimnaziju) s odličnim uspjehom. Godine 1996. upisala je Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu te je na istom diplomirala 2002. godine, također s odličnim uspjehom, zbog čega je uvrštena u 10% najboljih studenata Sveučilišta u Zagrebu u svojoj generaciji.

Na istom fakultetu pohađala je i poslijediplomski znanstveni studij iz područja ortodoncije. Do 2006. godine radila je u privatnoj ordinaciji dentalne medicine Mr. Sci. Dr. Domina Reljanović u Vinkovcima, gdje je stekla odlično iskustvo i sigurnost u radu s velikim brojem pacijenata. Od 2006. do 2009. godine boravi na specijalizaciji iz ortodoncije na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu te 19.02.2009 postaje specijalist ortodont.

Prve tri godine svog specijalističkog staža provela je u najvećoj poliklinici u Hrvatskoj, u Stomatološkoj poliklinici Zagreb, gdje je radeći u timu s vrhunskim stručnjacima iz svih grana dentalne medicine, osobito iz ortodoncije, stekla ogromno iskustvo u radu te hrabrost za otvaranje vlastite ordinacije 2012 godine.

Doktorica se kontinuirano usavršava na svim važnim svjetskim, europskim i hrvatskim ortodontskim kongresima, te posebice na kongresima Udruženja američkih ortodonata (AAO). Upravo te stručne skupove, zbog iznimno velikog broja predavača iz svih krajeva svijeta koji su vodeći stručnjaci na području moderne ortodoncije, većina ortodonata smatra čak i važnijim događajem od Svjetskog ortodontskog kongresa.

Dio svog znanstvenog usavršavanja dr. Reljanović Protega provodi i u privatnoj ortodontskoj klinici u Americi, kod jednog od osnivača moderne ortodoncije, prof. R.G. “Wick” Alexandera D.D.S.,M.S.D, u Austin, Texasu, na što je posebno ponosna.

Domina Reljanović Protega

Domina Reljanović Protega

Dr. med. dent. specijalist ortodont

Od ožujka 2012. godine doktorica radi u svojoj vlastitoj ordinaciji dentalne medicine za ortodonciju u centru Zagreba, na adresi Đorđićeva ulica br 10.

NAŠE DJELATNICE

Kristina Martinko

Kristina Martinko

Asistent

Rođena 24.10.1991. u Zagrebu, završila je srednju školu za medicinske sestre Vrapče te obavezni pripravnički staž za zdravstvene djelatnike u KBC Rebro. 2011 dobila je odobrenje za samostalni rad te odmah postaje naša djelatnica i punopravni član ortodontskog tima uz dr. Reljanović Protega Dominu. 2015 završava program prekvalifikacije za zanimanje dentalni asistent u Učilištu Ambitio. Kontinuirano se educira na brojnim stručnim tečajevima za dentalne asistente. Vodi organizaciju posla u našoj ordinaciji, izrazito je vrijedna te predano i odgovorno brine za naše pacijente.

Ines Keča

Ines Keča

Asistent

Ines Keča, rođena je 08.08.1985 u Šibeniku, završila je prekvalifikaciju za dentalnog asistenta na Učilištu Ambitio 2020 godine te je od tada dio našeg tima. Prije toga radila je u nekoliko renomiranih zagrebačkih poliklinika. Kontinuirano se educira te aktivno sudjeluje u svim zahvatima u našoj ordinaciji, vrlo je samostalna i odgovorna, te posebnu brigu vodi o našim najmlađim pacijentima.